Klacht: abonnement verlengd zonder notificatie

op 14 september 2016 over huurexpert.nl in de categorie Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kwam huurexpert tegen toen ik op zoek was naar een kamer. Ik heb besloten om het uit te proberen. Echter kwam ik erachter dat het bedriegerij is. (Bijna) iedere keer bij reageren op een woning, werd ik aldoor doorgestuurd naar een andere website waar ik weer voor moest betalen. Het had gewoon geen zin om te reageren via Huurexpert. Dus ik dacht ik ga geen gebruik meer maken van hun service, maar mijn abonnement werd op een gegeven moment verlengt zonder dat ik er een notificatie van heb ontvangen. 1 dag na de verlenging heb ik mijn account verwijderd en niet weer gebruik. Toch moet ik betalen voor de verlening, ik vind niet dat het terecht.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als ik niet meer voor de verlenging moet betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over huurexpert.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over huurexpert.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door haifaabdallah