Klacht: Aansprakelijk gesteld voor annuleringskosten van medeboeker

op 28 juni 2017 over Corendon in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo ik heb een reis geboekt met een vriendin bij Corendon. Nou heeft mijn vriendin geannuleerd en moet 35% van de reissom betalen. Ik heb mijn reis netjes betaald en ben op vakantie geweest. En omdat mijn vriendin die annulerings kosten niet gaat betalen en ik de hoofdboeker ben. Word ik aansprakelijk gesteld voor deze kosten en gezien als wanbetaler terwijl ik alles netjes betaald heb.

Gewenste Oplossing:

Als ik niet meer aansprakelijk word gesteld voor de annulerings kosten van de medeboeker. Corendon moet haar aansprakelijk stellen..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Corendon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Corendon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nathalie Kroonberg