Klacht: Aansluiting op het netwerk van Simpel

op 15 juli 2012 over Simpel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eerst heb ik al ruim 2 maanden moeten wachten voordat het nummerbehoud geregeld was. Toen een brief ontvangen dat ik vanaf 10 juli op het netwerk van Simpel zou zitten. Ik kreeg ook keurig netjes een SMS met welkom op het Simpel netwerk. Vervolgens kan ik alleen nog maar gebeld worden. Zelf kan ik niets. Dinsdag gebeld met Simpel, kom niet door het menu. Woensdag 11 juli 4 x gebeld met uiteindelijk een wachttijd van 16 minuten. Er werd ons verte
D dat het om een technische storing gaat bij nummerbehoud! Het kan zo opgelost zijn maar het kan ook een maand duren! Nu is het vrijdag en nog steeds geen verbinding.

Gewenste Oplossing:

Zeer ontevreden over Simpel, zeker om contact te kunnen krijgen met de klantenservice. Via het menu kom je er absoluut niet achter om snel een dame of heer te spreken die je kan helpen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Simpel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Simpel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Simpel

Heeft op 01 november 2012 om 16:27 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Uw klacht is inmiddels een aantal maanden oud. Zeer waarschijnlijk hebben wij uw klacht reeds opgelost, maar is deze niet afgemeld op klacht.nl. In overleg met klacht.nl zetten we alle verouderde klachten op opgelost aangezien wij niet op klant kunnen zoeken in dit forum. Is uw klacht nog niet opgelost, dan vragen wij u deze opnieuw aan te melden (vermeld s.v.p. uw Simpel telefoonnummer en/of klantnummer). Wij nemen uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Daanen