Klacht: Aanmelding nooit ontvangen maar telefonisch opzeggen kan niet

op 12 mei 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb me nav een telefonische verkoop aangemeld bij de staatsloterij. Ik zou daarvan binnen 5 dagen een schriftelijke bevestiging ontvangen. Inmiddels zijn we 2 weken verder. Ik heb 2 keer gebeld (wachttijd ruim 1 kwartier!) en nu vernomen dat ik wel in het systeem sta. Aangezien de “aanmelding nog niet is verwerkt” kan ik ook niet telefonisch opzeggen (dat was mijn verzoek aangezien ik ontvreden ben met de gang van zaken) Daarvoor moet ik toch echt eerst de bevestiging afwachten, vervolgens een account aanmaken en dan opzeggen.
Ik vind eea zeer klantonvriendelijk en getuigd niet van een deskundige gang van zaken.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer Staatsloteerij mijn inschrijving zsm ongedaan maakt en ik hiervan (schriftelijk) een bvestiging ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door E. Klasen