Klacht: Aanmelden lukt niet

stanvisserrr op 02 juli 2020 over Instagram in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik kan mij niet meer aanmelden op instagram omdat ik jonger als 13 jaar ben beweren ze!? Terwijl ik in mijn instellingen duidelijk heb staan dat ik 18 jaar ben en dit ben ik letterlijk ook. Moet ik een formulier invullen als bezwaar maar die werkt niet. Wie kan mij helpen?

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn instagram weer kan gebruiken en mezelf weer kan aanmelden op mijn eigen account.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Instagram

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Instagram nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stanvisserrr