Klacht: Aanmaning jaar 2 Achter elkaar

op 11 februari 2018 over VVE Residence Belmonde in de categorie Vakantieparken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al jaren een appartement en betaal onderhoudskosten. Afgelopen 2 jaar krijg ik altijd begin jan/feb een brief met achterstand v betaling of iets anders. Nu hebben ze mij afgelopen vrijdag weten te vertellen dat ik het liefs een bedrag van E176,46 mag betalen.Ik stuur VVE een bewijs v mijn betalingen maar daar willen ze niet naar kijken. En mij maar chanteren dat ik moet betalen anders krijg ik te maken met andere hoge kosten..

Gewenste Oplossing:

Wanneer de organisatie met een passend oplossing komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door VVE Residence Belmonde in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Angela35