Klacht: Aanmaning ivm openstaande factuur

op 09 juni 2016 over Hostway in de categorie Websites - Building en Hosting

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben op 1 september 2015 gestopt met mijn autorijschool. Heb mijn overeenkomst met Hostway begin 2015 beëindigd.
Op 9 juni 2016 ontving ik een aanmaning dat ik binnen 5 dagen 14.33 euro over moet maken omdat deze factuur nog open staat omdat diverse pogingen tot automatische incasso niet waren gelukt. Er wordt in deze aanmaning gedreigd met rechtsmaatregelen wanneer we niet betalen. Saillant detail is dat destijds bij eerdere incasso’s 10.83 euro maandelijks werd afgeschreven. Waar komt die 14.33 euro dan vandaan?

Gewenste Oplossing:

Wil dat deze zogenaamde openstaande factuur wordt vernietigd. Wil verder door dit bedrijf niet meer lastig gevallen worden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Hostway

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Hostway nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Leo Slaats