Klacht: Aangesproken door een lidl beveiliger

op 14 februari 2018 over Lidl in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedenavond,

Ik ben vandaag 31-01-2018 in de avonduren aangesproken door een lidl beveiliger bij de supermarkt lidl wesselstraat in Den Haag. Hij heeft een dik postuur rond de 22 jaar oud. Ik vermoed dat hij van tunesies kom af was. Nette verzorgde jongen. Deze beveiliger vroeg mijn telefoonnummer waarbij mijn kind van 6 erbij stond. Dit vindt ik afschuwelijk. Mijn kind vroeg zelfs of deze meneer ons familie was. Ik durf deze winkel niet meer te betreden. Mijn handen trilde toen mijn kind het aan mij vroeg. Graag wil ik dat deze meneer aangesproken wordt wat hij mij heeft aangedaan.

Met vriendelijke groet,

Hülya

Gewenste Oplossing:

Als deze meneer mij met rust laat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Lidl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Lidl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Lidl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Lidl

Heeft op 21 februari 2018 om 15:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Hulyapolat1