Klacht: Aanbieding wél in de folder, maar niet in de winkel

op 09 maart 2020 over Xenos in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de folder van Xenos staat een huisdier hang stoeltje. Toen ik zondag naar de winkel in Zaandam ben geweest, vertelde de winkelmedewerker dat zij het stoeltje niet binnen hebben gekregen. Wel stond er een showmodel, welke ik niet mocht kopen. Hierna heb ik verschillende filialen gebeld, maar niet 1 heeft het stoeltje op voorraad. Toen ik de klantenservice belde kreeg ik te horen dat het product niet leverbaar is tot zeker juni! Een showmodel aan mij verkopen was geen optie volgens de medewerkster van de klantenservice.

Gewenste Oplossing:

Als ik op korte termijn het stoeltje kan kopen, al dan niet een showmodel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Xenos

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Xenos nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door daniella-obradovic