Klacht: aanbieding hebben en niet leveren

op 23 mei 2013 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

leen bakker heeft een aanbieding ,stoel Baltimore ergens in Maart .Na netjes wachten tot 22 mei,dan zou geleverd worden,geen stoel.Ik heb zelf moeten bellen anders hoor je niks,en dan wordt er dood leuk gezegd het wordt pas ergens in Juli…..geen excuses helemaal niks ,mijn aanbetaling kan ik ook zelf terug gaan halen!!!
service tot aan de deur!!!!!

Gewenste Oplossing:

geen enkele ik ga mijn geld terug halen ,en leen bakker verdient niks meer aan mij ,gewoon een principe kwestie.geen leuke reclames maken en klanten lokken ,als je niet kunt bieden waarmee je adverteert

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door bailey 2005