Klacht: Aanbieding coca cola light vr 28-6 tm 30-6

op 28 juni 2019 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het betreft de aanbieding van o.a. coca cola light van vr 28-6 tm 30-6.
Kom ik in de Aldi bij ons in Oud-Beijerland vraag ik vriendelijk aan verkoopster waar de coca cola light staat uitgestalt. Zij is mij zeer behulpzaam en vraagt een tweede en derde collega om antwoord.
Tot mijn verbazing weet iemand mijn vraag te beantwoorden met we hebben het niet geleverd gekregen. Ik doodleuk morgen misschien? Nee mevrouw helemaal niet. Ja zo kan ik ook een aanbieding in de folder zetten een tip aan de Aldi als u uw klanten wilt behouden zorg dan dat u uw belofte nakomt!!

Gewenste Oplossing:

Een telefoontje met de mededeling dat ik, als de coca cola light wel voorradig is de 48 blikjes alsnog kan komen ophalen tegen de aanbiedingsprijs van 2.50 euro per tray van 6!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door versatel1