Klacht: 9 Polo’s geretouneerd en krijg en voucher van maar 5 artikelen

op 04 augustus 2017 over Wordans in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 weken geleden sweaters en polo’s besteld. de polo’s leken op kindermaten en heb ze dus toen geretouneerd en heb aangegeven dat ik graag een voucher wil omdat ik alsnog andere soort polo’s wil bestellen. ook bij de bestelling had ik 8 witte gildan sweaters besteld en ik kreeg er maar 6. ik heb dit netjes gemaild en na enige tijd kreeg ik een mail terug dat ik een voucher krijg ter waarde van 40euro voor 5 artikelen(???) ik vind dit echt schandalig, en dat nadat ik 13eu moest betalen om het terug te sturen naar Frankrijk. Ik voel me serieus een soort van bestolen.

Gewenste Oplossing:

wanneer ik een voucher krijg voor ALLE geretouneerde artikelen. 9 b&c polo's en 2 witte gildan sweaters.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wordans

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wordans nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sempero