Klacht: 80 euro per kaartje teveel voor Eefje Visser 17 April

op 16 februari 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Met haaste spoed moest ik voor mijn zus 2 kaartjes bemachtigen voor dit event. Na wat snel googlewerk was ik in staat om bij Viagogo nog 2 kaartjes te bemachtigen. Ik schrok van de prijs, maar verwachte dat dit gezien het een enorm intiem concert is dat het wellicht kon. Onmogelijk om mijn zus nog te bereiken heb ik uit voorzorg maar de kaartjes aangeschaft. Om vervolgens er achter te komen dat ze slechts 22.50 zijn…
Nu baal ik als een stekker en probeer ik mijn transactie ongedaan te maken. ING kan me er helaas niet bij helpen omdat het een gemachtigde transactie is (begrijpelijk), alleen weigert Viagogo enige andere optie. Wat te doen?

Gewenste Oplossing:

Als deze achter slot en grendel zitten; wat een oplichters....
Is natuurlijk vergezocht, maar zou fijn zijn als ik de transactie ten minste ongedaan kan maken...

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door O.weeda