Klacht: 6 zachte maandlenzen Kruidvat Opticare

op 28 mei 2016 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste, reeds jaar en dag gebruik ik deze lenzen. Paar maanden geleden werd er een vernieuwde kwaliteit aangeboden. Dit nieuw aanbod is ronduit slecht. Deze lenzen zijn veel kleiner, flinterdun en scheuren heel makkelijk. Geen enkele lens heb ik tot op vandaag langer kunnen aandoen dan 1 week. Ik ben ervan overtuigd dat je hierover nog klachten hebt ontvangen. Waarom iets wijzigen als het goed is?

Gewenste Oplossing:

Tip = terugkeren naar de vorige dikkere, grotere, sterkere lenzen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Catherine Dejager