Klacht: 50 minuten wachten op de bus

op 14 december 2017 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is nu een nieuwe dienstregeling. Deze werkt alleen niet. Dit geeft iedere buschauffeur aan. Ik was aan het wachten op bushalte dalerveen, ede. Ik was optijdvoor de volgende bus. Die bus kwam niet opdagen. De bus ernaa had 20 minuten vertraging. Ik snap niet hoe dat kan. ik heb daar bijna en uur opp de bus moeten wachten.

Gewenste Oplossing:

Als de bussen eindelijk eens normaal rijden

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Theovolst