Klacht: 50 euro retour

op 12 januari 2014 over Douwe Egberts in de categorie Koffie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 21 nov 2013 een aanvraag gedaan om 50 euro retour te krijgen. Tot heden nog niets gehoord, ik heb op 24 dec 2013 een mail verstuurd op verzoek van hun met een aantal bijlage’s wat ik in moest inleveren om die 50 euro terug te krijgen. Had ik al een keer opgestuurd met de post. Natuurlijk nooit aangekomen.Toevallig zo’n gevoel had ik al.Tot heden nog niets gehoord. Tussen door telefonisch contact gehad en nog steesgeen 50 euro op mijn rekening gehad. Reclame 50 euro retour op een senseo koffie apparaat van 200 euro. Wanneer krijg ik die 50 euro?

Gewenste Oplossing:

Binnen 1 week die 50 euro gestort op mijn bankrekening.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Douwe Egberts

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Douwe Egberts nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Trommelen