Klacht: 5 pakjes niet bezorgd !!!!!

Edithvandeijl op 05 maart 2012 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wederom een pakje niet bezorgd,het is nu al de 5e keer,ik bestel heel veel via internet en het valt me op dat pakketpost met trackentrace code wel goed gaat,maar de “gewone”post die verstuurd wordt in een grote envelop,slecht bezorgd wordt,ik ben nu al gedupeerd voor ogeveer 78 euro.Klachten die ik heb neergelegd,wordt in mijn ogen,niets mee gedaan,ik moet een klachten of contactformulier invullen,alsmede de afzender,en je hoort nooit meer wat ! Ik vind dit schandalig en kan nergens terecht met mijn klacht en ben mijn geld gewoon kwijt ! Ik vertrouw erop dat jullie mijn post bezorgen,maar vraag me toch echt af of er hier een postbode werkt,die pakjes achterhoudt ?? een grove beschuldiging,maar ik ga er steeds meer in geloven omdat dit echt de 5e keer is ! Het enige antwoord wat ik kreeg,was,als er geen trackentrace code bijzit,kan er niks aan gedaan worden ? Ik hoop toch niet dat ik alles zo moet verzenden,terwijl het ook in een grote witte enveloppe verstuurd kan worden ?

Gewenste Oplossing:

Dat er eindelijk iemand van postnl mijn pakjes komt brengen of mij vertelt waar ik ze kan ophalen, 1x kan misschien gebeuren,dat er iets kwijtraakt,maar 5x dat kan echt niet !!!
uiteraard wil ik precies vertellen waar het om gaat en om welke bedragen,graag hoor ik van u

Alle klachten die gemeld zijn door