Klacht: 4G buitenland werkt niet

op 02 augustus 2017 over Tele2 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tele2 maakt mooie reklames over onbeperkt 4G internet in het buitenland maar dit is grote klets. Na meerdere malen te hebben gebeld met tele2 heb ik vernomen dat ze helemaal nog geen contracten af hebben gesloten voor 4G in het buitenland, dus je krijgt 3G die zo traag is als wat. Hun oplossing is : afwachten. Want zoals ze aan de telefoon zeiden merken vakantiegangers er niks van dat ze geen 4G hebben omdat ze denken dat het aaan de provider in het des betreffende land ligt. Dus tele2 maakt reklame voor iets wat ze helemaa niet hebben. Slechte zaak vind ik. Ik heb speciaal een contract bij hun hiervoor afgesloten waar ik dus tot nu toe niks aan heb.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik morgen 4G in het buitenland heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Tele2

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Tele2 nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gijsje12345