Klacht: 4e in de rij

op 07 juni 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Was net boodschappen aan t doen bij jumbo Bergeijk, en ging naar de kassa er waren twee scankassa’s open en twee gewonen ik had geen scanner dus naar een van de gewone. Daar waren ze een nieuwe aan t inkeren en bij allebij de kassa’s stonden drie klanten dus als ik goed reken en de voorste klant werd geholpen en daarna stonden er nog drie dan ben ik volgens t bord boven de kassa nr 4. Dit liet ik zien aan de andere kassiere en die kreeg n rood hoofd en vroeg snel kassa bij. Toen km er wat van zei kreeg ik de opmerking dit eerder te melden en de kassiere die f had gezien deed net of ze van niks wist. Heb al meer klachten hier gehad en nu ben ik er klaar mee. Haal de borden weg als jullie er niet naar handelen!!!!

Gewenste Oplossing:

Als de borden zijn weg gehaald of doen waar jullie zeggen te doen!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Biessen