Klacht: 413 euro berekenen voor accu’s WMO scootmobiel

op 02 februari 2018 over medipoint in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Medipoint rekent voor de accu’s in een WMO geleverde scootmobiel maar liefst 413 euro! Omdat ik door persoonlijke omstandigheden meer km maak gebruik ik al grotere accu’s sinds 2005. De kleinere accu’s die ik dus ‘gratis’ zou krijgen zijn 50 euro goedkoper. Maar Medipoint wil dat de volle pond betaal en niet het verschil. Gemeente Wijchen onthoud zich van commentaar en wijst naar Medipoint. Met wie zij een contract hebben. Hoe zo zorg op maat. Trouwens ik wacht al drie maanden op deze levering šŸ™

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik slechts het verschil tussen de kleine en grote accu's hoef te betalennl 50 euro. Niet de 413euro die Medipoint eist voor een WMO hulpmiddel!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar medipoint over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door medipoint in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Marja Tuinte