Klacht: 40 euro btg ineens weg

op 01 februari 2014 over lebara mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi, ik heb mijn 20 euro opgewaardeerd voor internet. Zoals altijd word dat eraf gehaald en heb je dan een maand internet. Oké dat ging goed. Vervolgens heb ik dezelfde dag nog eens 20 euro opgewaardeerd . Dit deed ik om 40 euro beltegoed te krijgen.dat ging ook goed. 2 week erna heb ik gebeld naar Marokko ik had toen nog 22 euro over. En de volgende dag had ik niks meer?? Mijn vraag is waar os mijn 22 euro bel tegoed gebleven? Ik wil hier echt een klacht voor indienen dot kan toch moet ben al jarenlang klant van jullie

Gewenste Oplossing:

Kijken waar mijn btg aan op is gegaan en waar ik een internet en btg meer heb. Op z'n minst mijn 20 euro btg terug sturen zodat ik wer kan bellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over lebara mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over lebara mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hilali