Klacht: 4 lekke navullingen ontvangen…

op 12 mei 2020 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 2 mei heb ik 7 navullingen van de heerlijke handzeep ontvangen, maar er zijn er helaas 4 lek… Meteen een foto gemaakt, bericht gestuurd, maar helaas, tot op de dag van vandaag nog geen reactie. Zoals ik nu inmiddels lees op deze site, is de klachtenafwikkeling zeer slecht. Vind het echt heel jammer. Je betaalt best veel, je hebt dan ook wel een heerlijk product, maar het moet dan wel goed zijn!

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik 4 nieuwe navullingen heb ontvangen én een excuus...

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rituals nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Evelien P.