Klacht: 3d space shuttle

op 20 mei 2017 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag heb ik voor mijn zoon als cadeau een 3d space shuttle gekocht, maar dat was zeker geen succes. De onderdelen kan je niet eens aan elkaar insteken en na een paar pogingen zijn de onderdelen niet meer te gebruiken en/of worden deze gescheurd. Zelfs bij uitdrukken gaan de onderdelen kapot. Het is gelukkig niet zo een duur product, maar mijn zoon is wel erg gefrustreerd. Dat is wel erg jammer.

Gewenste Oplossing:

Ik ga kijken naar alternatieve 3d space shutle puzzels.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Edincer