Klacht: 388 stopt niet bij bushalte vianen

op 17 mei 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Om 21:15 bij lekbrug Vianen richting Utrecht neemt de bus wel de afslag van de a2 naar lekbrug maar niet de moeite om te stoppen bij de bushalte. Dit is nu al de 2de keer dat dit me overkomt en vind het nu wel vervelend worden. De beste meneer keek me nog aan en ik stond met beide handen uit elkaar omdat ik hem van ver af zag komen maar niet de afslag nam om bij de bushalte te stoppen…

Gewenste Oplossing:

De beste meneer die om 21:15 bij lekbrug vianen in de 388 reed. Een verklaring te geven wat de reden moet zijn om nu al 2x niet te stoppen bij de bushalte.. Ik zal nooit snel een klacht in dienen maar een bus chauffeur moet en hoort er op zijn minst langs te rijden.. Voor de 2de keer kan ik nu niet de aansluitende trein behalen...

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 18 mei 2016 om 05:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Bryan,

Ik heb even voor je gekeken. Lijn 388 hoort om 21.16 uur bij deze halte te zijn en indien er reizigers staan, uiteraard ook te stoppen. Waarom de bus in jouw geval doorgereden is, weet ik helaas niet. Ik heb je klacht daarom doorgestuurd naar de teammanager in de regio zodat hij dit voorval nader kan uitzoeken.

We bieden je onze excuses aan voor de opgelopen vertraging en het ervaren ongemak.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Meneer Blokker