Klacht: 2x niet geleverd

op 08 juli 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2x niet geleverde spullen gekregen. Eerst een halter bikini. Werd me toen gezegd dat dit niet meer zou gebeuren. Heb toen ook netjes mijn geld terug gekregen. Nu weer hetzelfde. Bestel ik een schoenen rek Staat er geleverd als status maar niks ontvangen. En dan wel leuk en aardig me geld terug. Maar ik bestel die dingen niet voor niets. En dan wordt er gezegd kan gebeuren mevrouw…ja dat kan maar 2x achter elkaar is wel vervelend als je op je dingen zit te wachten

Gewenste Oplossing:

Als mijn spullen die ik bestel gewoon geleverd worden aangezien ik er ook voor betaald heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door SimoneLynch25