Klacht: 2x Disney dagtocht geannuleerd

op 21 augustus 2017 over Citytijger.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voucher van VakantieVeilingen gewonnen en gelijk een dagtocht gepland in juli. Een dag voordat de bus vertrok werd het geannuleerd. Te weinig animo. Verzet naar zaterdag 5 augustus. Een dag van te voren keek ik of het rood gekleurd was op de site en dat betekende dat de bus vol zat. Tot mijn verbazing toch een mail dat de reis weer niet door ging. Ik had contact opgenomen van dat het op de site stond dat hij vol zat. Hoe kan dat? Als excuus lag het aan het systeem. Dit excuus heb ik vaker gehoord in de recensies.

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik mijn geld terug willen

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Citytijger.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Citytijger.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MoniqueSluis