Klacht: 2weken over garantie termijn

op 20 juni 2018 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Doordat er af en toe een streep over het scherm van mijn S7 edge verscheen besloot ik ter vervanging een S8 te kopen. Vrij snel na gebruik begon het scherm strepen te vertonen en de camera gaf onduidelijke foto’s. Toestel terug gestuurd en is na een aantal weken gerepareerd retour gekomen. Ondertussen was de streep op de s7 erger geworden en las ik op internet dat dit een veel voorkomende klacht was. Derhalve kontakt.Coolblue doch doordat de garantie net 2weken verlopen was ondernamen zij geen aktie. Vervolgens rechtstreeks Samsung benaderd en zelfde antwoord. Doordat de S8 bij Samsung lag heb ik de klacht van de s7 niet eerder gemeld ik had immers geen vervangend toestel en daardoor de garantie termijn overschreden. SCHANDALIG!

Gewenste Oplossing:

Als garantie toch uitgevoerd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Roekie57