Klacht: 295195 binnenstad ijsselstein

Sarahgoudari op 03 april 2018 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De bus verrekt tegenwoordig eerder dan dat op het bord staat en op 9292. Ik was vandaag optijd en de bus vertrok 3 min van te voren en bleef niet 2 min langer wachten wat normaal gesproken moet. Ik ben toevallig vandaag eerder van huis vertrokken en de bus kwam 9:06 aanrijden toen ik mijn fiets parkeerde reed hij een paar seconde later voor mijn neus weg.

Als dagelijkse gebruiker van deze bus is dit nog al storend ik kom nu steeds vaker te laat op belangrijke afspraken, terwijl ik wel optijd ben vertrokken van huis.

Gewenste Oplossing:

Als de bussen gewoon optijd vertrekken niet te laat en niet te vroeg zoals het hoort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door