Klacht: 29,50 afgeschreven van rekening

op 21 augustus 2015 over Zorgtoeslag.nl in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Omdat ik sinds kort fulltime ben gaan werken, op Google gezocht naar hoe ik mijn inkomensgegevens kan wijzigen. Kwam al snel uit op www.zorgtoeslag.nl en heb hier mijn gegevens ingevuld. Had niet door dat dit een intermediar is, en bij het invullen van de gegevens gemachtigd wordt om 29,50 (!) van je rekening te schrijven voor enkel het controleren van je gegevens voordat ze naar de Belastingdienst gaan. Dit wordt bovendien ook niet duidelijk vermeld op de website. Voelt als een vorm van geld-aftroggelen mijn inziens. Zou graag de 29,50 terug willen hebben, als ik geweten had dat ik dit had moeten betalen, had ik het zelf wel via de Belastingdienst-website ingevuld.

Gewenste Oplossing:

Terugstorting van de 29,50 euro.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Zorgtoeslag.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Zorgtoeslag.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Zorgtoeslag.nl

Heeft op 23 juni 2016 om 16:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door 911pors