Klacht: 2,5 uur gewacht en nogsteeds niks

op 17 maart 2017 over New York Pizza in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pizza besteld om 18:19 en het is nu 20:44 en ik heb nogsteeds geen pizza. Bellen was ook geen succes want jullie waren niet bereikbaar.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn pizza krijg of mijn geld terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over New York Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over New York Pizza nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van New York Pizza

1 maand geleden - Beste Melvin, Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Onze excuses hiervoor. Zou je je naam, email adres, telefoonnummer en het ordernummer kunnen mailen naar marketing@newyorkpizza.nl? Dan ga ik ervoor zorgen dat je klacht terecht komt bij de desbetreffende vestiging. Met vriendelijke groet, ^ Emanuella van New York Pizza

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door New York Pizza in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat New York Pizza een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

New York Pizza

Heeft op 20 maart 2017 om 13:57 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Melvin,
Bedankt voor je bericht. Wat vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad. Onze excuses hiervoor. Zou je je naam, email adres, telefoonnummer en het ordernummer kunnen mailen naar marketing@newyorkpizza.nl? Dan ga ik ervoor zorgen dat je klacht terecht komt bij de desbetreffende vestiging.
Met vriendelijke groet, ^ Emanuella van New York Pizza

Alle klachten die gemeld zijn door Melvin12345