Klacht: 25% premie verhoging

op 19 mei 2016 over AON in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben vorig jaar naar schrijven van mijn baas overgestapt naar aon hoe meer ik daar verzekerden hoe meer korting dus alle verzekeringen naar hun en er nog een paar verzekeringen meer afgesloten.al snel kwamen we er achter dat de berekeningen die via de site niet klopten met de rekeningen (makkelijk bij vergelijken niet ) en nu een paar maanden later vervalt de korting ineens want die zou verrekend zijn in de polis!maar dat hield voor ons in een verhoging van bijna 25% van 30,80 naar 40,24€ en als je daar over belt is dat het beleid en verder weten ze van Toeten nog blazen

Gewenste Oplossing:

Als er een reële verhoging is en wij het gevoel hebben dat we niet weer beroofd worden door de graaiers.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AON

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AON nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Michelle111je