Klacht: 200 euro onterecht van mijn rekening

op 18 juli 2019 over docdata payments in de categorie Betalingsdiensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Een man belde mij zogezegd van Apple met de mededeling dat mijn pc in gevaar was. Ik werd doorgeschakeld naar een andere persoon. Om mijn beveiliging die afstond weer in te schakelen moest ik een klein bedrag betalen, nadien nog een klein bedrag. Het bedrag op de overschrijving, nl het tweede klopte niet (normaal zelfde bedrag zonder komma). Het eerste bedrag is er afgehaald en het tweede heb ik geweigerd omdat het mij niet juist leek.

Gewenste Oplossing:

bedrag van 200 euro terug op mijn rekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar docdata payments over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door docdata payments in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat docdata payments een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

docdata payments

Heeft op 18 juli 2019 om 16:38 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door [email protected]