Klacht: 2 x mijn hiir auto betaald

op 12 juli 2017 over CarDelMar in de categorie Autoverhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb in NL een auto gehuurd voor 175 euro op ibiza voor 13 dagen (hoogste verzekering )
ik kom aan op ibiza en zegt de vrouw aan het loket bij goldcar waar ik moest zijn deze papieren zijn niet goed hier heb ik niks aan… ik laat haar nog mijn betaling bewijs zien … maar ze gaat verder met papieren maken en drukt me een pin kastje onder mijn neus … en ik pin en moest nog even 326 euro betalen…
ik denk dat ze gewoon een nieuw boeking gemaakt heeft met het res nummer wat ik NL gekregen heb …
ik voel me echt genaaid ….!!!

Gewenste Oplossing:

als ik mijn te veel betaalde geld terug hen....

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar CarDelMar over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door spank015