Klacht: 2 weken geleden besteld, niets ontvangen en zonder toestemming bestelling afgebroken

op 22 januari 2014 over Janox.nl in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 2 weken geleden een bestelling geplaatst, maar tot op heden niets ontvangen. Wel de hele tijd heen en weer gemaild, tot ik vandaag een mail terug kreeg dat mijn bestelling geretourneerd was en het geld binnenkort terug op mijn rekening staat! En wie heeft er gevraagd om het product tóch niet op te sturen? Ik niet!

Gewenste Oplossing:

Het product morgen in de brievenbus vinden

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Janox.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Janox.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door co1345