Klacht: 2 termijn betaald maar geen rijlessen gehad

op 24 mei 2020 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

met veel pijn en ontevredenheid geef ik een persoonlijke review.
Ik had een contract voor 37 rijlessen. het totale bedrag is opgesplitst in vier termijnen, wat betekent dat ik binnen vier maanden moet betalen. Ik had twee maanden betaald en stond op het punt om met mijn rijlessen te beginnen voordat Corona kwam. Nu wordt alles weer normaal en kunnen we rijlessen krijgen. Ik heb 4 e-mails naar IQ gestuurd zonder antwoord, gebeld en geen antwoorden en op dit moment voel ik me opgelicht. Ik heb al een totaal van 942 betaald.

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IQ-DRIVE

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IQ-DRIVE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door joy1117