Klacht: Geld kwijt

op 04 juli 2021 over IQ-DRIVE in de categorie Rijscholen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben in 2018 begonnen met rijlessen bij IQ drive. ik had een pakket aangeschaft van 28 lessen geloof ik. Ik was even gestopt met rijden en toen ik weer wou beginnen met lessen was de rijschool plotseling failliet. Hierdoor kon ik niet meer lessen bij hen en zijn er honderden euro’s verloren gegaan.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik een bedrag vergoed krijg. mijn lespakket koste ongeveer 1500 euro en ik wil graag 50% hiervan terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IQ-DRIVE

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IQ-DRIVE nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door livanaabigail