Klacht: 2 prijs van 1

op 02 juli 2021 over Uber Eats in de categorie Websites - Online eten bestellen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb bij KFC marconiplein besteld, op de app stond 2 voor de prijs van 1. Met uitleg als ik iets bestel krijg ik het dubbel. Ik heb niets dubbel gekregen waardoor ik en mn vriendin uit schaamte niks hebben gegeten en dat gene wat hadden besteld aan onze gasten hebben gegeven.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een volledige compensatie voor deze misleiding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Uber Eats

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Uber Eats nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Danny Ramos