Klacht: 2 kinderen van 11

op 05 oktober 2017 over Qbuzz in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter en haar vriendinnetje gingen met de bus naar Kardinge vanaf Lewenborg en terug in verband met de weersomstandigheden. Ze moesten 5 euro heen en 5 euro terug betalen.Er is gezegd dat haar vriendinnetje niet gratis mee mocht omdat mijn dochter geen volwassene is. Ze moet echter wel een volwassen kaartje kopen dan mag er toch ook 1 kind gratis mee?

Gewenste Oplossing:

Wanneer er 5 euro vergoed wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Qbuzz

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Qbuzz nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MandyVerdouw