Klacht: 2 kaarten optreden Neil Diamond sportpaleis Antwerpen 28/09/2017

op 11 oktober 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In april 2017 bestelde ik 2 kaarten voor Neil Diamond viagogo ter waarde van 300 euro,het optreden vond plaats op 28 september 2017,heden ten dage hebben,we onze tickets nog niet gekregen,overal navraag gedaan,dan toch op één of andere manier binnen geraakt bij viagogo & men melde ons dat we ons geld gingen teruggestort krijgen binnen de vier dagen,tot op de dag van vandaag nog niks ontvangen

Gewenste Oplossing:

Ik ben maar tevreden,als ik mijn 300 Euro terug zie op mijn rekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door scuderia112