Klacht: 2 bussen niet komen opdagen

op 23 mei 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag om 22:40 stond ik bij de bushalte aan de burg. Sutoriusstraat in breda. De bussen 4 van 22:46 en 22:56 zijn beide niet komen opdagen. U begrijpt dat ik op dit tijdstip graag naar huis wilde. Ik heb tot 23:10 gewacht op een bus en heb toen besloten om te gaan lopen. 40 min! Over een reis van 20 minuten heb ik 1,5 uur gedaan. Belachelijk! Ik verwacht een passend antwoord hierop

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht een financiele compensatie

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 24 mei 2016 om 05:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Wat balen dat er gisteravond twee bussen niet zijn op komen dagen en dat je reis hierdoor veel langer duurder dan zou moeten. Helaas zie ik in het systeem geen oorzaak van de uitval staan. Wellicht heb je recht op geld terug bij vertraging. Je kunt via deze link een restitutieverzoek indienen: http://bit.ly/209OoYU en dan kiezen voor stuur een bericht.

We bieden je onze excuses aan voor de opgelopen vertraging en het ervaren ongemak gisteravond.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door Streefkerk