Klacht: 2 apparaten van Samsung en allebei problemen

op 07 juni 2019 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo Ik heb 2 apparaten van Samsung vaatwasser en kookplaat en ik ben al 11 maanden al mee bezig er is al 3 keer monteur geweest voor bij de apparaten probleem is nog steeds niet opgelost . En Samsung zou mij binnen 2 a 3 dagen bellen en het is al 2 weken geleden heb ik nou pech of gebeurd dat met elk klant zo
Het f. Unluturk bozdag

Voorde zekerheid mijn nummer
0640906329

Gewenste Oplossing:

Ik wil serieus genomen worden en ik wil geen monteur meer over de vloer het is nu genoeg en ik wil dat een deskundige langs komt en het toestand even bekijkt hoe het er uitziet ik heb vorig jaar mei nieuwe keuken geplaatst en mijn mooie keuken waar vaatwasser staat heeft geen front mijn kookplaat doet maar met 1 pit en veel geleud met heel veel warmte wat moet ik willen zegt u maar is het nu niet genoeg

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Fatma02