Klacht: 1,5 volt batterijen

op 24 augustus 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jullie brengen als vele anderen batterijen op de markt wat mij altijd opvalt is dat er nooit opstaat hoeveel mA er in zit aa, aaa, C, D, etc allemaal 1,5 volt niet zo moeilijk er zijn slechts enkele fabrikanten die de amperage erop zetten Varta en GP doen het gelukkig wel. Ik weet wel dat de massa er geen kennis van heeft, maar het blijft ergernis en misschien ben ik wel een van de weinigen die er naar kijkt en het niet koopt als er niets op staat.
Als grote onderneming kunnen jullie misschien het voortouw nemen en eindelijk eens zorgen dat alle fabrikanten er notitie van nemen

Gewenste Oplossing:

Als de verkoper mij op de kleine lettertjes wijst...dat het er WEL op staat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daki