Klacht: 1+1 gratis

op 12 december 2017 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week was er een actie online van Nivea producten 1+1 gratis ik had diverse artikelen besteld online bij kruitvat. Maar kreeg alleen maar 1 product en geen 1 erbij. Ik had kruitvat contact gebeld en zij vertelde mij dat ik de 2de artikel in het mandje moest klikken. Ik vertelde aan haar dat dat niet kon, ze bleef maar herhalen dat ik het 2de artikel in het mandje moest klikken. Ik vertelde aan haar dat ik nooit meer bij de kruitvat zal bestellen. En dat ik aan al mijn vrienden en families dat gaat vertellen NOOIT MEER bij de kruitvat iets te kopen. KRUITVAT BELAZERT HET BOEL……In de folder kloppen de acties ook niet.. allemaal lazerij van KRUITVAT SCHANDE JULLIE MOETEN JE SCHAMEN..

Gewenste Oplossing:

Als KRUITVAT eerlijk tegenover de mensen zijn.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KLOPKLOP100