Klacht: 105 richting arnhem, 1640 essenerweg

op 18 maart 2020 over Syntus in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vind het erg vervelend dat de bus nu voor de zoveelste keer eerder weggaat. Ivm Corona had ik verwacht dat de bus aardig door zou kunnen rijden dus was ik expres om 35 bij de bushalte. Ik haalde mijn sleutel uit het slot, draaide me om en zag de bus voorbij rijden. Ik vind het erg vervelend dat dit nu al de derde keer is dat ik minimaal 4 min voor de vertrektijd aanwezig ben en de bus al gewoon is gepasseerd. Hierdoor sta ik hier weer een uur te wachten.

Gewenste Oplossing:

Zoals het hoort te gaan bij openbaar vervoer, wanneer de bus eerder arriveert bij de bushalte of station, deze tot de vertrektijd wacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Syntus

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Syntus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xsaskiavdberg