Klacht: 1 ticket roland garros ontvangen, 2 betaald

op 05 juni 2016 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vrijdag 20 mei 2016 heb ik 2 tickets voor Roland Garros besteld en betaald. “s Middags ontving ik de correcte bevestiging en daarna de mail met de e-tickets. De download met de tickets bevat echter 1 ticket ipv 2. Ik heb vrijdagmiddag direct gemaild en zou binnen 48 uur reactie krijgen. Dit heeft Viagogo verzuimd. Vanmiddag weer gemaild, wederom geen reactie. De tickets voor Roland Garros zijn voor komende woensdag, de thalys-tickets en hotelovernachting zijn waardeloos als dit niet opgelost wordt.

Gewenste Oplossing:

Als ik een nieuwe download ontvang voor twee tickets of een extra download voor het ontbrekende ticket

Alle klachten die gemeld zijn door Timpje97