Klacht: 1 badslipper is gekrompen door warmte/zon

op 03 september 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al jaren badslippers van Adidas tot grote tevredenheid. Nu heb ik de Adidas performance Duramo sleek. Vorige week heeft een van mijn slippers achter glas in de zon gestaan en toen ik hem aan deed voelde hij duidelijk krapper aan, stond ook beetje krom. Mi komt het door de zon/warmte. Hij is echt duidelijk kleiner geworden wat erg vervelend is. Ene is nu echt te klein. Wat nu te doen. Ze zijn voor de rest nog prima, maar helaas nu een te klein šŸ™

Gewenste Oplossing:

Misschien een nieuwe linker badslipper, ik hoef er echt geen, andere voldoet nog prima.
Alvast bedankt voor uw reactie!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jud1974