Klacht: zware shag

op 23 juli 2016 over Van Nelle in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik rook al 30 jaar zware van nelle maar jullie hebben nu de nieuwe verpakking en de shag smaakt heel anders bittere nasmaak ik heb er in mijn kringen al meer klachten over gehoort want dacht eerst dat het aan mij lag maar het smaakt gewoon heel anders in die oudere verpakking had ik die smaak niet dus rook al zo lang dus ik proefde het meteen rare smaak

grt wiebe

Gewenste Oplossing:

in de oudere verpakking

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Van Nelle

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Van Nelle nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door wiebe dootjes