Klacht: Zwakke achterkant iPhone 6s

op 05 september 2016 over Apple in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds een aantal maanden een iPhone 6s. Na een aantal weken begonnen er lichte vlekjes op de achterkant te verschijnen. Ik heb overigens altijd een hoesje om mijn iPhone. Toen ik mijn iPhone net uit het hoesje haalde zag ik dat naast de lichte vlekjes er ook allemaal donkere beschadigingen op de achterkant zitten. Ik vind dit vrij apart, omdat er altijd een hoesje over heb. Hiervoor had ik een iPhone 6, waar ik geen hoesje bij had en daar zat op de achterkant geen enkel krasje. De kwaliteit van de behuizing is echt heel slecht!

Gewenste Oplossing:

Als er een passende oplossing wordt getroffen
-nieuwe telefoon
-nieuwe behuizing

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Apple

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Apple nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rickerings