Klacht: Zwaar irritante cassiere

op 18 juli 2015 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In Aldi Schagen zit er 1, echt niet te geloven. Dat mens achter de kassa heeft altijd commentaar. Dat ze die nog een baan aanbieden is bizar. Laatst ook weer, ik had 2 artikelen die ik na het afrekenen in een tasje wilde doen…..Wilt u de boodschappen inpakken bij de inpaktafel dank u! De keren dat ik daar ben hoor ik haar altijd, triest mens. De mensen in Schagen weten wel wie ik bedoel…..

Gewenste Oplossing:

Dat ze maar beter thuis kan blijven

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Aldi over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Patrick Kuiper