Klacht: Zool versleten na 2 vierdaagse Nijmegen gelopen te hebben

op 22 juli 2017 over Meindl in de categorie Internetshops - Schoenen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb deze Meindl wandel schoenen 2 jaar geleden gekocht in Zwitserland voor ongeveer 300 euro omgerekend. Na 2 jaar gebruik is de zool al versleten, verder zijn deze schoenen ook niet waterdicht gebleken en ben ik met water in de schoenen over de finisch gekomen. Al met al geen reclame voor deze wandel schoenen. Ik hoop dan ook dat Meindl hier iets mee doet.

Gewenste Oplossing:

Als Meindl met een passende oplossing komt en zorgt dat

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Meindl

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Meindl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door hbniemeijer